A nyugalom szigete

A Park

A Mom ArtDeco luxus lakásainak egyik különlegessége, hogy a Wittmann park területén találhatók és erdőre néző panorámával rendelkeznek. Az ajtón kilépve lakóink élvezhetik a természet csendjét és nyugalmát, valamint a parkban számos lehetőséget találnak a szabadidős tevékenységre, sportolásra. A lakások melletti aszfaltos úton minimális a forgalom, hiszen azt szinte csak a környéken lakók használják.

mom_artdeco_wittmann_park

A természet ereje

A mosonmagyaróvári Wittmann park a város északi részén, a Lajta-parton található, melyet minden oldalról lakott terület vesz körül. 

A park gazdag élővilággal rendelkezik, számos fafajta megtalálható a területen. Legjellemzőbbek a hegyi juhar, a fehér vadgesztenye, a közönséges bükk, a magas kőris és a juharlevelű platán.

A területet bonyolult ösvény-hálózat szövi át, több kiépített kövezett sétánnyal. A park belsejében található néhány épülethez és sportpályához pedig aszfaltozott utak vezetnek.

A szabadidős tevékenységekre és sportolásra is remek lehetőségeket találhatunk, hiszen a parkban kialakításra került egy kültéri fitness park, a sportlétesítményekben lehetőség van focizni, kosárlabdázni, vagy teniszezni. A futás szerelmesei a fák közötti ösvényeken élvezhetik a természet nyugalmát, a nagy füves réten akár jógázhatunk, piknikezhetünk, illetve természetesen a park remek lehetőséget nyújt a kutyasétáltatásra is.