Mom Artdeco Mosonmagyaróvár

Lokáció

A Mom ArtDeco luxus lakásai a Mosonmagyaróvár belvárosában található Wittmann parkban helyezkednek el, közel a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karához, az Óvári Várhoz, számos étteremhez és kávézóhoz, valamint a Flexum Thermal&Spa fürdőhöz. A város határát elhagyva pedig vendégeink beléphetnek a csodás Szigetközbe, ahol számos látnivaló és programlehetőség várja őket.

2 perc séta

Óvári Vár

A megújult magyaróvári várban gyönyörű parkosított udvar, számos kiálltás és egy kávézó is várja a látogatókat.

Széchenyi István Egyetem

Az Óvári Vár ad otthont a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karának, ahol hat tanszék számos képzése várja a tanulni vágyó fiatalokat.

5 perc séta

Malom

A Malom reggeli ajánlattal, ebédmenüvel, bisztró ételekkel, olasz és brazil kávéval, illetve italkülönlegességekkel várja a vendégeket a hét minden napján.

Magyar utca

A Magyar utca Mosonmagyaróvár sétálóutcája, ahol üzleteket, éttermeket, kávézókat találnak az ide látogatók.

10 perc séta

Flexum Thermal&Spa

A közelben található Flexum Thermal&Spa Európa 5 legjobb gyógyvizének egyikével rendelkezik, amely a kényeztető ereje mellett kiválóan alkalmas számos mozgásszervi és légzőszervi betegség enyhítésére.

10 perc autóval

Szigetköz

A kirándulásra és aktív kikapcsolódásra vágyóknak sem kell sokat utaznia, hiszen a várostól pár percre máris beléphetnek a csodás Szigetközbe, ahol számos sportolási, pihenési, gasztronómiai lehetőség várja a látogatókat.