üzleti utazóknak, kikapcsolódni vágyóknak

Rövid távú bérlés

A Mom ArtDeco Luxury Suites lakásai kiválóan alkalmasak üzleti utazóknak, kikapcsolódni vágyóknak, hiszen Mosonmagyaróvár csendes, forgalomtól mentes részében találhatók, de pár perc sétával eljuthat a város legkedveltebb éttermeihez, kávézóihoz és akár a Flexum Thermal & Spa-hoz.

A lakások mindegyike teljesen felszerelt konyhával és fürdőszobával rendelkezik, a nappaliban kényelmes kanapé és okos TV áll a vendégek rendelkezésére, a hálószobákban pedig prémium minőségű matrac és ágynemű biztosítja a pihentető alvást. Minden lakáshoz terasz is tartozik, így vendégeink élvezhetik a friss levegőt és a parkra néző kilátást.

Garantálni tudjuk a ház biztonságát, illetve a teljesen felszerelt lakásokhoz prémium szolgáltatások is tartoznak. Hogy a város távolabbi pontjait is könnyen, gyorsan és kényelmesen elérhesse, elektromos rollereinket is igénybe veheti.

teljes felszereltségű lakásaink

Lakásaink

momartdeco-cincinnati-cover

Cincinnati

Cincinnati luxus lakásunk a földszinten található, a 60 négyzetméretes élettérhez egy 20 négyzetméteres terasz is tartozik.

Megnézem
momartdeco-amsterdam-cover

Amsterdam

Amsterdam luxus lakásunk a földszinten található, a 50 négyzetméretes élettérhez egy 16 négyzetméteres terasz is tartozik.

Megnézem