akár hónapokig is élvezheti lakásaink kényelmét

Hosszú távú bérlés

A hosszú távú bérlés lehetővé teszi, hogy akár hónapokig élvezhesse a Mom ArtDeco Luxury Suites prémium lakásainak kényelmét. Lakásaink mindegyike ideális választás lehet olyan üzleti utazóknak, egyedülállóknak, pároknak, családoknak, akik hosszabb időt szeretnének eltölteni Mosonmagyaróváron.

A lakások a belvárosban lévő Wittmann parkban várják a lakókat, amelynek környékén számos kávézó, étterem, fogászat, iskola, illetve a Flexum Thermal & Spa és a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kara is megtalálható.

A lakásokban teljesen felszerelt konyha és fürdőszoba áll rendelkezésre, a nappaliban és a hálószobákban pedig mindent megtalál, ami kellemes időtöltéshez és a pihenéshez szükséges. Minden lakáshoz terasz is tartozik, így vendégeink élvezhetik a friss levegőt és a parkra néző kilátást, ezenkívül pedig a ház zárt udvari parkolóval, biztonsági kamera rendszerrel rendelkezünk. Igény esetén prémium szolgáltatásainkat is igénybe vehetik.

teljes felszereltségű lakásaink

Lakásaink

momartdeco-cincinnati-cover

Cincinnati

Cincinnati luxus lakásunk a földszinten található, a 60 négyzetméretes élettérhez egy 20 négyzetméteres terasz is tartozik.

Megnézem
momartdeco-amsterdam-cover

Amsterdam

Amsterdam luxus lakásunk a földszinten található, a 50 négyzetméretes élettérhez egy 16 négyzetméteres terasz is tartozik.

Megnézem